Termeni şi condiţii 

Prezentul document prin conţinutul său pune la dispoziţia utilizatorilor Regulamentul privind termenii şi condiţiile de utilizare a siteului www.comsclub.ro.  Site-ul www.comsclub.ro este proprietatea SC COMSCLUB SRL, cu sediul în Remetea, Str. Balás Gábor, nr 2, cod poştal 537250, judeţul Harghita, înscrisă în Registrul Comerţului sub  numărul J19/1397/1992, C.U.I. RO3132561, cont bancar RO90BTRL02101202.

Utilizarea site-ului (accesul, navigarea şi înregistrarea unui cont de utilizator pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor şi condiţiilor enunţate în cuprinsul prezentului document, cu toate efectele şi consecinţele ce decurg din acesta.

• Drepturi de proprietate intelectuală

Drepturile de proprietate intelectuală sunt, în mod expres, drepturile de autor şi conexe listate de Legea 8/1996 cu modificările şi completările ulterioare, drepturile specifice de marca listate de Legea 84/1998 şi completările şi modificările ulterioare, precum şi orice alte dispoziţii legale aplicabile în completare sau alte dispoziţii legale privind  numele de comerţ, drepturile de imagine, dar fără a se limita la aceştea.

Conţinutul acestui site este oferit Utilizatorului în mod individual, deşi unele caracteristici ale sale pot permite interacţiunea cu alţi utilizatori, numai în scop informaţional şi pentru uz personal. Conţinutul său nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres şi legal permise. Extragerea oricăror informaţii urmată de orice utilizare în scop comercial care depăşeşte sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licenţiere şi fără a avea în prealabil un consimţământ scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o încălcare a termenilor şi condiţiilor.

Utilizatorul este de acord să nu afecteze şi să interfereze în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricţionează utilizarea, copierea unui conţinut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conţinutului acestuia.

• Modificarea Termenilor şi Condiţiilor

Administratorul site-ului, SC COMSCLUB SRL, îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestor Termeni și Condiții, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

• Accesul pe site

SC COMSCLUB SRL va acorda permisiunea de utilizare a site-ului www.comsclub.ro sub condiţia respectării următorilor Termeni de folosinţă:

Poate fi necesară crearea unui cont personal în scopul accesării şi utilizării anumitor secţiuni ale website-ului . Prin prezenta, Utilizatorul declară că îşi asumă integral responsabilitatea pentru toate şi oricare dintre activităţile realizate prin intermediul contului pe care îl deschide pe website şi în consecinţă este responsabil şi asigurate securitatea parolei contului sau a altor date de acces.

În cazul în care securitatea contului  deţinut de Utilizator este compromisă, Utilizatorul trebuie să anunţe imediat administratorul site-ului www.comsclub.ro precum şi să se asigure că se deconectează la ieşirea din fiecare sesiune.

SC COMSCLUB SRL nu este responsabil pentru daunele care sunt cauzate Utilizatorului sau care sunt cauzate terţilor de orice fel prin utilizarea neautorizată a contului.

Prin prezenta Utilizatorul declară pe proprie răspundere că este de acord să nu utilizeze nici un sistem automat care să trimită cereri către site -ului www.comsclub.ro şi care să poată cauza nefuncţionarea sau funcţionarea încetinită a acestuia.

SC COMSCLUB SRL nu va putea fi făcută responsabilă în caz de pierdere, daună sau lipsă a beneficiului rezultând din neîndeplinirea de către Utilizator a acestor obligaţii.

Acest site conţine linkuri, spoturi sau bannere publicitare cu legături către alte site-uri, care nu sunt proprietatea şi nici nu se află sub controlul  SC COMSCLUB SRL . SC COMSCLUB SRL  nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul, politica, practicile sau regulile instituite de oricare alt site.

SC COMSCLUB SRL recomandă Utilizatorilor să ia cunoştinţă despre termenii şi condiţiile de utilizare pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitează atunci când părăseşte site-ul www.comsclub.ro.

• Limitări de responsabilitate

SC COMSCLUB SRL , în calitatea sa de proprietar şi administrator al website-ului, va lua toate măsurile legale şi va face toate eforturile rezonabile necesare pentru a asigura legalitatea funcţionării website-ului www.comsclub.ro şi în acest scop va încerca să corecteze orice erori sau omisiuni cât mai repede posibil. Cu toate acestea, SC COMSCLUB SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru inadvertenţe, erori sau omisiuni sau orice utilizări neautorizate sau ilegale de conţinuturi care încalcă drepturile de orice fel ale unor terţi, persoane fizice sau juridice.

Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu. În nici un caz S.C. COMSCLUB SRL nu va putea fi  responsabil pentru daune directe sau indirecte şi în special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultând din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Conţinutul site-ului este prezentat fără nici o garanţie, de nicio natură.

a. Produse şi servicii

Produsele şi serviciile sunt oferite în forma în care vin de la producător şi, de asemenea, în limita stocului disponibil. SC COMSCLUB SRL nu oferă nici o garanţie în mod expres sau implicit, în ceea ce priveşte inclusiv, dar fără limitare la funcţionarea acestui site, informaţia, conţinutul, materialele sau produsele de pe site, precum şi potrivirea lor unui anumit scop.

Utilizatorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site şi cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

SC COMSCLUB SRL îşi rezervă dreptul să modifice specificaţiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. SC COMSCLUB SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul www.comsclub.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziţia noastră de către reprezentanţii fiecărei firme producătoare.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de SC COMSCLUB SRL oricărui client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de SC COMSCLUB SRL de la acest client.

b. Preţuri

Preţurile prezentate includ TVA (9% sau 19%), nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru. În cazul livrărilor prin curierat, pe lângă preţul produselor se vor aplica taxele poştale şi taxa ramburs, percepute de compania de curierat ( aprox. 50 lei pentru o greutate mai mică de 20 kg)

În cazul unei comenzi în valoare minimă de 500 lei (cu TVA) transportul vă este oferit gratuit. 

c. Livrare

SC COMSCLUB SRL îşi rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin confirmare online sau prin confirmare telefonică.

Preţurile din comenzi sunt valabile 48 ore din momentul confirmării acestora.

SC COMSCLUB SRL îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC COMSCLUB SRL care includ: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acţiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de fortă majoră, conform uzanţelor legii româneşti. Înainte de fiecare livrare clientul va fi contactat de către curier. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce va restabili contactul cu clientul, moment în care comanda va fi anulată şi produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

SC COMSCLUB SRL îşi rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienţii ce manifestă comportament şi limbaj neadecvat (agresiv, licenţios etc.) sau au în istoricul comenzilor livrări refuzate.

d. Plata

Plata produselor comandate conform acestor Termeni și Condiții se poate efectua în avans, la livrarea produselor. SC COMSCLUB SRL îşi rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată; dovada plăţii trebuie trimisă către SC COMSCLUB SRL la adresa de e-mail comenzi@comsclub.ro. În cazul acesta, livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul SC COMSCLUB SRL.

Produsele în momentul livrării vor fi insoţite de factură fiscală și aviz de însoțire a mărfii.

e. Linkuri către alte site-uri, server, browser

SC COMSCLUB SRL nu va putea fi facută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariţiei lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări. SC COMSCLUB SRL nu va putea fi facută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.comsclub.ro.  SC COMSCLUB SRL nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legături de pe site-ul www.comsclub.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

Este posibil ca SC COMSCLUB SRL să obțină informaţii în mod automat, dar care nu pot fi în nici un caz asociate vreunei persoane. Aceste informaţii se referă la tipul de browser pe care îl utilizaţi, la platforma computerului dumneavoastră şi la numele domeniului prin care aveţi acces la site-ul nostru.

4. Disponibilitatea serviciului

SC COMSCLUB SRL îşi rezervă dreptul de a modifica structura şi interfaţa oricărei pagini sau subpagini a website-ului www.comsclub.ro în orice moment şi la orice interval de timp liber ales având dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, parţial sau în totalitate serviciile puse la dispoziţia publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Specificaţiile şi fotografia produsului au caracter informativ şi pot fi diferite faţă de produsul real sau să conţină accesorii neincluse în pachetul standard al produsului. Specificaţiile tehnice pot conţine erori de operare şi pot fi schimbate fără înştiinţare prealabilă, neconstituind obligativitate contractuală.

5. Drept aplicabil

Prin folosirea website-ului www.comsclub.ro, utilizatorul declară că este de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii şi condiţiile de utilizare şi dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori şi SC COMSCLUB SRL sau asociaţii/partenerii/afiliaţii acesteia.

Orice altă problemă cauzată de produsele şi serviciile prezentate pe www.comsclub.ro sau de informaţiile prezentate pe acest site şi care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.

Clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri odată ce îşi exprimă acordul faţă de aceşti Termeni şi Condiţii, aşa cum au fost prezentate mai sus.

În cazul în care rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente  să rezolve neînţelegerile apărute.

Limba Termenilor și condițiilor de utilizare şi a site-ului este limba română.

6. Politica de confidențialitate

În calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.comsclub.ro, SC COMSCLUB SRL se angajează să păstreze caracterul confidenţial al informaţiei furnizate de către Clienții-persoane fizice la accesarea şi completarea formularului electronic de candidatură.

SC COMSCLUB SRL utilizează metode şi tehnici de securitate, dar şi politici interne şi proceduri de lucru aplicabile salariaţilor, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate şi asigură persoanele care transmit date cu caracter personal că aceştea nu vor fi dezvăluite unor terţe părţi decât în condiţiile legii.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, vă informăm că beneficiaţi de următoarele drepturi:

SC COMSCLUB SRL  îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul website-ului www.comsclu.ro, precum şi Politica de confidenţialitate fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi. 

7. Denunţarea unilaterală a contractului (Renunţarea la cumpărare) pe baza a O.G. 130/2000 în cazul achiziţionării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanţă

Conform O.G. 130/2000, renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice.

Astfel, clientul  are dreptul să notifice în scris  comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie în aceeaşi stare în care a fost livrat, în ambalajul original intact cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit.

În cazul în care produsul sau ambalajul este deteriorat, vânzătorul nu returnează preţul produsului.

În cazul în care în termenul de 7  zile de la data denunţării contractului de către cumpărător, acesta din urmă nu returnează produsul, denunţarea unilaterală a contractului nu va opera.

Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la data denunţării contractului, de către cumpărător.