Livrare și plată

Preţuri

Preţurile prezentate includ TVA (9% sau 19%), nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru. În cazul livrărilor prin curierat, pe lângă preţul produselor se vor aplica taxele poştale şi taxa ramburs, percepute de compania de curierat (aprox. 50 lei pentru o greutate mai mică de 20 kg)

În cazul unei comenzi pentru greutatea minima 3 tone transportul vă este oferit gratuit, la o distanță minimă de 270 km.


Livrare

SC COMSCLUB SRL îşi rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin confirmare online sau prin confirmare telefonică.

Preţurile din comenzi sunt valabile 48 ore din momentul confirmării acestora.

SC COMSCLUB SRL îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC COMSCLUB SRL care includ: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acţiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de fortă majoră, conform uzanţelor legii româneşti. Înainte de fiecare livrare clientul va fi contactat de către curier. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce va restabili contactul cu clientul, moment în care comanda va fi anulată şi produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

SC COMSCLUB SRL îşi rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienţii ce manifestă comportament şi limbaj neadecvat (agresiv, licenţios etc.) sau au în istoricul comenzilor livrări refuzate.

Criterii de tranport pentru comenzi:

  • 150 km - 500 lei
  • 200 km - 1 tonă
  • 250 km - 2 tone
  • 300 km - 3 tone
  • 350 km - 4 tone
  • 400 km - 5 tone

Plata

Plata produselor comandate conform acestor Termeni și Condiții se poate efectua în avans, la livrarea produselor. SC COMSCLUB SRL îşi rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată; dovada plăţii trebuie trimisă către SC COMSCLUB SRL la adresa de e-mail comenzi@comsclub.ro. În cazul acesta, livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul SC COMSCLUB SRL.

Produsele în momentul livrării vor fi insoţite de factură fiscală și aviz de însoțire a mărfii.