Despre noi

Firma noastra, SC COMS CLUB SRL,  s-a infiintat in anul 1992, in urma cu aproape 10 ani  am inceput comercializarea produselor destinate pentru hranirea animalelor de companie si de folos. In momentul de fata avem produse pentru a furaja pui de carne si de rasa mixta, curci, bovine, porci, pastravi, caini, pisici, iepuri, canari, cintezoi, porumbei etc.


S.C. ComsClub S.R.L. cu sediul social în Remetea, Str. Balás Gábor,  nr. 2, are ca domeniu de activitate importul și distribuția furajelor si aditivilor naturali furajeri, hranei și accesoriilor pet, metal, hârtie,  produselor pentru asigurarea igienei și biosecurității.


Activitatea noastră se desfășoară pe întreaga suprafață a României iar produsele noastre pot ajunge la dumneavoastră direct prin reprezentanții firmei.


Ne bucurăm să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o gamă largă de produse și cu servicii de consultanță de specialitate. Scopul nostru este să dezvoltăm continu portofoliul cu produse inovative de înaltă calitate și siguranță, și nu în ultimul rând la prețuri cât mai avantajoase.


Dorim să subliniem că toate realizările societății se datorează în foarte mare parte echipei de profesioniști ai ComsClub SRL, echipă ce este în continuă formare și dezvoltare.